enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpiyi partizafer partisiIspartaHaberYerel HaberYerel SeçimIsparta HaberIsparta HaberlerGündemGazetelerAstrolojiBurçlarIsparta Hava Durumu
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Isparta
Az Bulutlu
25°C
Isparta
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
    medya ekibi
    medya ekibi

    2024 Yılı Şehitler Takvimi Yayınlandı

    2024 Yılı Şehitler Takvimi Yayınlandı
    28.12.2023 20:16
    22
    A+
    A-

    Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ali Savcı ve Yönetim Kurulu Üyesi, Şehit babası Süleyman Hilmi Yılmaz, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

    Ziyaret sırasında Başkan Savcı, Isparta Valiliği ve İl Özel İdaresi’nin katkılarıyla basılan, üzerinde Ispartalı aziz şehitlerimizin fotoğraflarının yer aldığı 2024 takvimini Vali Baruş’a sundu.

    Vali Baruş, vatan savunmasında şehit olan kardeşlerimizin hatırasını yâd etmeye çalıştıklarını belirterek, Allah bu güzel ülkemizde gözü olan, farklı emeller peşinde koşan hainlere fırsat vermesin. Ordumuza ve güvenlik güçlerimize güç kuvvet versin. Aziz şehitlerimizin hatırasının yaşatılması adına yapılan çalışmada emeği geçenlere teşekkür ederek, şehitlerimizi bir kez daha şükranla ve rahmetle andığını söyledi. Dernek Başkanı Ali Savcı ise memnuniyetini ifade ederek, desteklerini esirgemeyen Vali Aydın Baruş’a şehit aileleri ve gaziler adına teşekkür ederek, şehitler takvimini Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nden temin edilebileceğini belirtti.

    # Şehit ve GazilerAli Savcıdernekşehit

    Instagram’da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

    Facebook’da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

    X’de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    sanalbasin.com üyesidir